Jan-Dirk de Goeij / Manager

"Overzicht over alle niveaus"

Jan-Dirk de Goeij

Persoonlijke visie

“Door mijn zeer ruime ervaring met adviestrajecten binnen het lokaal bestuur en op het gebied van de sociale zekerheid, heb ik een goed overzicht over de structuren en over alle niveaus van management en toezicht. Dat helpt mij bij het aansturen en uitvoeren van complexe adviestrajecten voor gemeenten, intergemeentelijke sociale diensten en SW-Bedrijven. Ik leg me daarbij toe op het samen met de opdrachtgever bereiken van een uitmuntende beheersing, controle en verantwoording, zowel intern als extern.”

Ervaring

Vanaf 2011 als manager bij Adlasz betrokken bij een groot aantal adviestrajecten, gericht op ontwikkeling van visie en strategie en inrichting van de bedrijfsvoering in het sociaal domein. Ook ontwikkelaar van het managementtool SZ Kompas.

Kenmerken

Deskundig, ondernemend, innovatief en klantgericht. Groot netwerk in de branche. Een manager/adviseur met commerciële slagkracht.

Jan-Dirk heeft 30 jaar ervaring als accountant en adviseur in het lokaal bestuur. Hij werkt sinds 2011 bij Adlasz; daarvoor bij o.a. VB Groep, Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio, Deloitte en Dutch Delta Management Solutions. Specialisme: advisering binnen het lokaal bestuur en in het bijzonder het sociaal domein (strategie, bedrijfsvoering, financiƫn en kwaliteitszorg).
  • Gepassioneerd wielrenner
  • Reizen
  • Skiën